Vitlök/parmesanfylld svamp

svamp

Ingredienser
15 svampar

1 matsked canolaolja (funkar säkert med annan olja, läste att den kan vara giftig)

2 msk hackad vitlök

½ matsked grovsalt

½ msk nymalen svartpeppar

2 dl mjuk cream cheese

¼ kopp italienska brödsmulor

½ dl riven parmesanost

2 msk hackad persilja

Nymalen svartpeppar

Hackad persilja, till garnering

FÖRBEREDELSE

  1. Värm ugnen till 350 ° F.
  2. Skär stjälkarna av var och en av svamparna och finhacka dem, lägg svampöverdelarna åt sidan för senare.
  3. Hetta upp oljan i en kastrull på hög värme. Fräs de hackade stammarna, vitlök, salt och peppar i ungefär sex till åtta minuter, konstant omrörning. Var noga med att inte bränna vitlöken. Ta bort från värmen.
  4. I en medelstor skål, kombinera det frästa (pkt 3), cream cheese, ströbröd, hälften av parmesan, persilja, salt och peppar, blanda tills jämnt kombineras. Blandningen ska vara extremt tjock.
  5. Placera svamplocken jämnt på en plåt, upp och ner. Lägg på en generös mängd av gräddostblandningen ovanpå varje svamp. Toppa varje svamp med ett stänk av parmesanost. Grädda i 20 minuter.
  6. Garnera med ett stänk av persilja, sedan servera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *